Valkoinen vitriini – Selkeään ja pelkistettyyn sisustukseen

Valkoinen vitriini sopii hyvin perinteiseen sisustusmakuun ja valoa rakastavalle sisustajalle. Valkoisen vitriinin raamit valmistetaan alumiinista, ja ne maalataan valkoisiksi kestävällä maalilla. Nämä vitriinit sopivat erityisen hyvin keräilyesineiden säilytykseen, julkisiin tiloihin ja tuotteiden esillepanoon liiketiloihin tai messuille. Valkoinen vitriini on suosittu valinta myös kodin sisustukseen – se sopii erityisesti pelkistettyyn, skandinaaviseen sisustustyyliin. 

Valkoisen vitriinin lasipinta-ala on suuri. Siksi vitriiniin pääsee runsaasti valoa, jolloin vitriiniin asetetut esineet esiintyvät edukseen. Lasit ja hyllyt valmistetaan karkaistusta ja kestävästä turvalasista. Turvalasi kestää hyvin myös suuria, raskaista esineitä eikä hajoa kuljetuksessa.

Valmistamme valkoisia vitriinejä myös mittatilauksesta. Toimitamme vitriinit kotiinkuljetuksella ja valmiiksi koottuina.

Valkoiset vitriinit kahdessa vakiokoossa

Valkoisten vitriinien valikoimassamme on vitriinejä kahdessa vakiokoossa. Hyllykorkeutta voi säätää vapaasti. Säätöjalat ovat huomaamattomat ja siistit.

Valkoinen vitriini, leveä

  • Koko: Korkeus 180 cm x leveys 72 cm x syvyys 35 cm
  • Hinta: 1055,24 € (sis. alv)

Valkoinen vitriini, kapea

  • Koko: Korkeus 180 cm x leveys 40 cm x syvyys 35 cm
  • Hinta: 930 € (sis. alv)

Valkoinen vitriini halutuilla mitoilla

Vakiomittainen valkoinen vitriini sopii useimpiin tiloihin hyvin. Toisinaan on kuitenkin tarvetta juuri tietynkokoiselle, mittojen mukaan valmistetulle vitriinille. Kun valitset Artosta-mittatilausvitriinin, sinun ei tarvitse tinkiä vaatimuksistasi. Mittatilausvitriinin hinta on vain joitain satoja euroja korkeampi kuin tavallisen vitriinin – mittatilaustyö ei siis tarkoita suuria kustannuksia. 

Ota siis yhteyttä, niin valmistamme valkoisen vitriinin juuri sinulle sopivilla mitoilla!

Valkoinen vitriini

Vitriinien lisävarusteet

Toimitamme valkoiset vitriinit myös toivomillasi lisävarusteilla, joiden ansiosta vitriinien käyttömahdollisuudet laajenevat entisestään. 

  • Mikäli olet hankkimassa vitriiniä liiketilaan, messukäyttöön tai julkiseen tilaan, on se syytä varustella kiinteällä lukolla. Myös kotikäytössä lukollinen vitriini voi olla järkevä valinta, mikäli siinä säilytetään arvoesineitä.
  • Erityisesti lasi- ja koriste-esineet pääsevät oikeuksiinsa aivan uudella tavalla, kun sijoitat ne valolla varustettuun vitriiniin. Meiltä saatte valkoiset vitriinit sekä halogeenivalolla että LED-valolla.
  • Esimerkiksi messukäyttöön sopiva valinta on pyörillä varustettu vitriini. Kun vitriinin alla on pyörät, on sen liikuttelu helppoa – siitä huolimatta, että itse vitriini on rakenteeltaan hyvin tukeva ja kestävä.

Kun etsit ajatonta, näyttävää ja kestävää ratkaisua sisustukseen ja esineiden säilytykseen, valitse Artosta-vitriini!