Musta vitriini sopii nykyaikaiseen sisustukseen

Musta vitriini on tyylikäs ratkaisu esimerkiksi erilaisten keräilyesineiden säilytykseen. Vitriinien lasipinta-ala on hyvin suuri, jolloin vitriinin sisältö pääsee mahdollisimman hyvin esille. Mustat alumiinirakenteet luovat vitriiniin elegantin ja nykyaikaisen kokonaisilmeen.

Mustat vitriinimme valmistetaan profiloidusta alumiinista, joka on maalattu kestävällä ja laadukkaalla maalilla. Vitriinien lasit ja hyllyt ovat karkaistua turvalasia, joka kestää hyvin kuljetusta ja raskaidenkin esineiden painoa.

Huomaathan, että meiltä saat mustat vitriinit myös mittatilauksesta!

 

Mustat vitriinit kahdessa vakiokoossa

Valikoimassamme on mustia vitriinejä kahdessa vakiokoossa. Voit säätää vitriinien hyllykorkeutta vapaasti.

Musta vitriini, leveä malli

  • Koko: Korkeus 180 cm x leveys 72 cm x syvyys 35 cm
  • Hinta: 1055,24 € (sis. alv.)

Musta vitriini, kapea malli

  • Koko: Korkeus 180 cm x leveys 40 cm x syvyys 35 cm
  • Hinta: 930 € (sis. alv)

 

Musta vitriini juuri sinulle sopivilla mitoilla

Onko mielessäsi jo vitriinin sijoituspaikka? Eivätkö vakiomittaiset vitriinit sovi kyseiseen tilaan?

Yhä useampi sisustaja tahtoo ratkaisun, joka on hänen tarpeisiinsa juuri sopiva eikä vähän sinne päin.Siksi teemme vitriinejä myös asiakkaan toimittamien mittojen mukaan.

Mittatilausvitriinin suunnittelussa voidaan ottaa huomioon paitsi tilan asettamat vaatimukset, myös vitriiniin asetettavien esineiden koko ja luonne. Mittatilausvitriinille tulee hintaa vain joitain satoja euroja enemmän kuin vakiomittaiselle vitriinille. Mittatilaustyön hinta on siis erittäin kohtuullinen.

Lue lisää mittatilausvitriineistä!

Musta vitriini

Lisävarusteet mustaan vitriiniin

Meiltä saat mustat vitriinit myös toivomillasi lisävarusteilla:

  • Lukollinen vitriini on erinomainen valinta esimerkiksi messuille, liiketiloihin ja julkisiin tiloihin. Lukollinen vitriini sopii myös kotiin arvokkaampien esineiden säilytykseen.
  • Valolla varustettu vitriini on upea sisustuselementti! Erityisesti lasiesineet tulevat upeasti esille valollisessa vitriinissä. Toimitamme vitriinejä sekä halogeenivalolla että LED-valolla.
  • Pyörällinen vitriini on oikea valinta silloin, kun vitriiniä on siirreltävä usein. Tämä on hyvä valinta esimerkiksi messukäyttöön.

Artosta-vitriini on laadukas ja ajaton valinta, joka sopii moneen erilaiseen sisustustyyliin. Toimitamme vitriinit valmiiksi koottuina ja kotiinkuljetuksella. Tämän helpommaksi ei laadukkaan ja kestävän vitriinin hankkiminen voi tulla!

Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutamme sinulle unelmiesi vitriinin.